Ποιοι είμαστε

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Σας καλωσορίζουμε στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα που έχει σχεδιαστεί από την ομάδας μας σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες!

Στο νέο μας e-shop σας παρέχουμε πάνω από 15.000 διαφορετικούς κωδικούς προϊόντων σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την τέχνη και το χόμπι.  Εδώ θα βρείτε μία τεράστια ποικιλία σε πινέλα, χρώματα και άλλα υλικά ζωγραφικής καθώς πολλά προϊόντα χειροτεχνίας όπως χρώματα κιμωλίας, stencil, ριζόχαρτα και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε για να ελευθερώσετε τη δημιουργικότητα σας. Η ομάδα μας με τη συνεργασία των καθηγητών μας αναζητούν και βρίσκουν συνεχώς καινούριες τεχνικές με νέα υλικά για να εμπλουτίζουμε το κατάστημα και τις γνώσεις μας. Άλλωστε τι νόημα θα είχε η λέξη δημιουργία εάν μέναμε στάσιμοι. Απλά πλοηγηθείτε στο νέο υπερσύγχρονο site μας, ελάτε να γνωρίσετε και να ανακαλύψετε προϊόντα υψηλής ποιότητας που πληρούν όλες τις Ευρωπαϊκές προϋποθέσεις ασφαλείας σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Το 1878 η οικογένεια μας δημιούργησε ένα από τα  πρώτα καταστήματα με χρώματα και υλικά στη βόρεια Ελλάδα. Από γενιά σε γενιά Χελιδόνης καταφέραμε να διατηρήσουμε την οικογενειακή μας επιχείρηση ανακαλύπτοντας συνεχώς νέους τρόπους για να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά και πιο κοντά στο κοινό μας. Τη δεκαετία του ’70 η επιχείρηση αφοσιώθηκε αποκλειστικά στα υλικά ζωγραφικής και χειροτεχνίας για επαγγελματίες και ερασιτέχνες αλλά και αγιογράφους. Στις αρχές του ’90 η εταιρία κάνει ένα νέο άνοιγμα και φέρνει τα βιτρώ στην Ελλάδα δημιουργώντας τις πρώτες σχολές εκμάθησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το 2001 δημιουργήσαμε το μεγαλύτερο εργαστήριο ελεύθερων σπουδών στη βόρεια Ελλάδα με τμήματα ζωγραφικής, χειροτεχνίας, αγιογραφίας, ψηφιδωτό κ.α. Σήμερα 140 χρόνια μετά, είμαστε περήφανοι να διατηρούμε την οικογενειακή μας επιχείρηση όπως μας την άφησαν οι πατεράδες μας, και όπως έχουμε σκοπό να διδάξουμε την αγάπη για την τέχνη στα παιδιά μας.

Με εκτίμηση,

Η οικογένεια Χελιδόνης.